Ziua noastra, ziua Rendez-vous!

Cum nicio aniversare nu vine singura, 2 Martie, Ziua noastra, a Ceainariilor Rendez-vous, cu aceiasi pasi usori de dans ai romanticului predecesor – Martisorul, si imbujorata de emotie, vine catre dumneavoastra, indragostitii de ceai, confort si coffet-uri ca la mama acasa, spre a vi le oferi cu mare, mare drag!
Asa cum v-am obisnuit in toti cei 14 ani trecuti, de cand v-am servit primul ceai in „casa” noastra, fiecare dintre visurile pe care le-am tesut pentru dumneavoastra, a devenit un astazi plin de farmec si de bun gust, iar fiecare zi, cu bucuriile si cautarile ei, a devenit, datorita voua, prieteni dragi, povestea noastra frumoasa ….
Suntem mari, suntem … majori, avem … buletin!
 
Anul acesta, pe 2 Martie, este ZIUA NOASTRĂ, a Ceainăriilor Rendez-vous!
Împlinim 14 ani! Suntem mari, dar tot (cu suflete de) copii, care au nevoie de povești cu zâne, fluturi, soare și izbânzi…
Și cum orice poveste are început, cuprins și încheiere
Începutul poveștii noastre este 2 martie 2003.
Noi ne amintim și vă spunem că era un început însorit de primăvară, iar dumneavoastră ne veți crede pe cuvânt, pentru că nu-i cine să-și mai amintească cum a fost vremea acum 1 an, d-apăi acum 14?
Așadar…
Acel debut de martie era senin ori mai degrabă înseninat de entuziasmul unui început de drum…
O idee și o mamă sunt introducerea în povestea noastră.
Ideea – a Mădălinei. Mama – Silvia, tot a Mădălinei.
Copila – proaspăt întoarsă din Franța, de la Strasbourg, după încheierea studiilor, îi aduce mamei sale, în bagaje, entuziasmul ideii de a deschide, în București, o ceainărie (aveau să afle că este prima!), vrăjită fiind de atmosfera plină de rafinament și de liniște pe care un astfel de local – în care pășise în vremea studenției petrecute într-un crâmpei din boema lume franceză, îl poate oferi oricui aflat în căutare de alternativă la ceea ce îndeobște ne era și ne este nouă, ca români, familiar – cofetaria/barul/clubul/restaurantul.
E drept că Mădălina, pe lângă visuri, le-a mai adus părinților săi și trei pliculețe de ceai. Ce sortiment? Nu importă, decât dacă vă spunem că Rendez-vous este reprezentantul exclusiv în România al Casei de Ceai George Cannon Paris.
Prin urmare, cele peste 250 de tipuri de ceai premium pe care vi le oferim în cele trei locații – două în București, situate în zone exclusiviste-ultracentral și Floreasca, și una încentrul Piteștiului (daca nu trebuie, n-o amintim!), nu reprezintă nimic altceva decât o confirmare a reușitei proiectului acestuia, menit să ofere, oricui iubește tihna și eleganța, refugiul dorit.
Ideea Mădălinei a fost una deosebit de îndrăzneață, dacă nu chiar avangardistă, întrucât, în țară, ceaiul era, încă, băutura deloc sofisticată, ba chiar banală, căutată mai mult în zilele friguroase ori servită doar alături de un ..… guturai. Mai mult, între băuturile preferate de români, ceaiul aproape că nu prindea Top 5!!!
Și-atunci, nimic n-ar fi fost mai firesc decât ca unei mame ceva mai conservatoare să i se pară o aventură o astfel de investiție. Nu și Silviei! Dăruită cu un dinamism exuberant și având – absolut firesc!, deplină încredere în copila sa, a implicat întreaga familie în acest proiect.
Cuprinsul poveștii noastre ne spune că proiectul a fost și este unul de suflet – mai ales pentru Mădălina, dar și pentru părinții săi, care, chiar după 1989, mai dezvoltaseră afaceri, însă în alte domenii!
Dar experiența părinților nu i-a putut netezi Mădălinei debutul în bussines!
De fapt, așa cum cu toții anticipaseră, primele 6 luni au fost extrem de dificile. Nu doar incertitudinile, ci și zilele-lumină dedicate punerii pe picioare a acestei noi afaceri ar fi putut pune pe fugă pe cineva mai puțin determinat. Nu și pe Mădălina, căreia, între timp, i se alăturase, nu numai soțul său, Ștefan, ci și sora acestuia, Elena, mica echipă reușind să facă din Rendez-vous destinația preferată a tot mai multor bucureșteni aflați în căutarea acelui ,,acasă” din oraș.
Iar povestea a mers mai departe, când i s-au adăugat noi file .… de suflet. Pentru că își doriseră să dezvolte un proiect de suflet, de ,,acasă”, ideea coffet-urilor de casă a venit de la sine! Ingredientele absolut naturale și de foarte bună calitate, ,,la pachet” cu un serviciu de livrări ,,ceas” au crescut afacerea sănătos de încet și de constant.
De curând, acestei (și la propriu! foarte frumoase echipe i s-a alăturat și Simona, verișoara Silviei și mătușa Mădălinei, asumându-și rolul de a asigura interfața Ceainăriilor Rendez-vous – în raport cu dumneavoastră, prietenii noștri clienți! Cu sensibilitate, umor și atenție pentru detaliu, Simona visează să poată capta și transmite așteptările dumneavoastră cu privire la Rendez-vous, dar și să vă pună la dispoziție informații privind atât produsele noastre, cât și evenimentele tematice pe care vi le propunem.
Și-așa am ajuns ..… Nuuuuu! Nu la sfârșitul poveștii noastre!
Nu v-am spus că nu avem o poveste obișnuită?
Probabil că nu, pentru că dacă ne-ați trecut pragul, știți deja asta, iar dacă încă nu ne-am cunoscut, vă așteptăm, cu drag, să vă convingeți!
Suntem fericiți că Rendez-vous este o poveste fără de sfârșit a ceaiului, o poveste tare frumoasă, care merge mai departe, cu dumneavoastră – nu clienți, ci prieteni dragi, însoțiți de Mădălina, de părinții și de soțul ei, de Elena și de Simona – o familie mică, dar caldă, ce a făcut din seriozitate, grijă pentru detaliu și promptitudine un …..
RITUAL AL CEAIULUI …..