Ceaiuri aromatizate

George Cannon produce o gama foarte variata de ceaiuri aromatizate, sub brand propriu, ceaiuri brevetate international.De la arome singular de fructe ca lamaie, floare de portocal, scortisoara pana la amestecturi misterioase si emblematice « Rouge Baiser » ( ceai verde, vanilie, caramel, affine, citrice) sau Pavillon Blanc ( ceai alb, ananas, piersica, pere), “Secret Tibetan » (ceai verde si negru, vanilie, scortisoara, iasomie, bergamota), peste 600 de tipuri de ceaiuri aromatizate ne incanta cotidianul si simturile. Fiecare tip de ceai necesita o anume temperatura si un timp anume de infuzie.

Va asteptam la Rendez-Vous in minunata lume a aromelor !

Mai jos aveti recomandarile de preparare ale fiecarui tip de ceai in parte !

Pregatirea-ceaiului

plante-bocalCeaiuri din plante

Infusii de plante ca verbena, menta, musetel sunt din ce in ce mai appreciate si mai cerute. Fiind foarte des asociate cu o stare de bine (detoxifiere, purificare), aceste planre sunt apreciate si pentru aromele lor delicate. La Rendez-Vous, toate ceaiurile din plante sunt fara teina

LA Rendez-Vous gasiti arome de Rooibos- « Reunion » (ciocolata & vanilie), « Royal » ( citrice), amestecturi de Mate (mango, portocale) sau «  Douceurs de France » (mure, mere). Veniti sa descoperiti arome unice ce va vor seduce pe toata perioada zilei !