Coffet si Ceainariile Rendez-vous lanseaza noua gama de Prajituri cu Ceai!

Că suntem campionii prăjiturilor de casă, naturale și delicioase, nu trebuie să ne credeți pe cuvânt!

Vă asigurăm, însă, că de-ar fi fost să se organizeze Miss Prăjiturica, cel puțin 10 diademe ar fi încununat una sau alta dintre multele Minuni create în laboratorul noastru, Coffet!

Oricare dintre bunătățile noastre poate candida la titlu, fiind nu numai deosebit de frumoasă, dar şi de.. casă, nu numai perfect naturală și absolut delicioasă, dar și extrem de… îndrăgostită de câte un pretendent – tot de-al nostru! la titlul Mr. Ceai – și nu trebuie să ne credeti pe cuvânt nici cu privire la faptul că Ceainăriile ,,Rendez-vous” abundă și de astfel de candidați!!!

Ce mai! Dacă visați la o seară perfectă, cu o atmosferă caldă și stilată, ce vă garantează nu doar măiestria condeiului, ci și o cufundare în starea de bine, de farmec, de vrajă, atât de recent pudrată, pretutindeni, prin Ceainăriile noastre, de aripile fluturilor frumoşilor noștri îndrăgostiți, vă invităm joi, 16.02.2017, începând cu ora 19,00, în Calea Floreasca nr. 102 (vis-a-vis de piata Floreasca) la o degustare de produse pline de rafinament – un real răsfăț al simțurilor!

Feedback-ul invitatilor nostri, in urma evenimentului de degustare de prajituri:

Gabriela Dumba a apreciat prăjiturile noastre:

Inainte de toate, va rog sa nu derulati fotografiile daca sunteti la dieta sau la birou si pe o raza de doi kilometri nu exista o cofetarie. Sunt sigura ca vă va lăsa gura apa pentru ca am fost de multe ori in locul vostru. Daca va ajuta cu ceva, sa stiti ca nu am gustat din toate torturile pe care le-am pozat seara trecuta la Ceainaria Rendez-Vous de pe Calea Floreasca 102. Continuarea pe pentrudive.ro.

Fetele din comunitatea Noi fetele – Yard Sale

Ceainaria Rendez-Vous tocmai a împlinit 14 ani de activitate și ne-a invitat să gustăm din preparatele lor minunate.

Prăjituri, torturi, cozonaci, checuri, tarte, quiche-uri, mmmmm, nebunie… reţete noi, gusturi neaşteptate, stări euforice  😇 😇
Ne declarăm dependente de quiche-ul cu somon şi migdale, cel cu broccoli și măsline sau de cel cu dovlecei și mascarpone; îndrăgostite de cheesecake-ul cu lămâie şi mac, de cozonacul cu mac și vanilie, prăjiturile raw vegane sau de butter-cookies cu nucă şi cocos ❤ ❤
De torturi nu mai spunem nimic, la fel şi despre ceaiuri, vă lăsăm pe voi să le gustaţi la cele două locaţii, din Floreasca şi de la Universitate.

Bebe H a venit împreună cu mama lui și nu știa cu ce prăjitură să înceapă:

Am degustat prăjituri de casă, delicioase, la Rendez-Vous Tea House. H are deja preferințe – fursecuri din făină integrală cu merișoare și nucă. L.E. A luat și tăvița acasă!

Luminita Iliescu de la boncafe.ro a fost încântată de Pavlova noastră:

Ceainăriile Rendez-Vous sunt unele dintre cele mai frumoase și primitoare ceainării din București, Celor peste 250 de ceaiuri din meniul de la Rendez-Vous li s-au adăugat de-a lungul anilor peste 50 de sortimente de prăjituri Coffet, cărora, din experiență proprie, vă spun că nu le poți rezista. Dar, trebuie să vă convingeți personal!

Știi că faci ceva bine când apari pe Bucharest City App:

Vremea este perfectă pentru a savura un ceai sau o cafea alături de prieteni, iar dacă ați rămas fără idei vă recomandăm Ceainăriile Rendez Vous

Mihaela Doina Rădulescu ne-a invitat la un ceai si un coffet, printr-un minunat articol pe 24life.ro.