BLOG

 

Cum sa organizezi un tea-party perfect

Probabil ca de multe ori ti-ai dorit sa aduni in jurul tau toti prietenii, sa va desfatati cu povesti ale caror protagonisti ati fost si sa va relaxati cu muzica preferata. Pentru o zi de vara calduroasa, petrecerile in pijamale parca nu sunt cele mai potrivite, pentru ca stiti ca va doriti ceva racoritor si linistit. Ei bine, una dintre solutii ar fi sa iti inviti prietenii la un “Tea Party”, o petrecere a ceaiului.

Cel mai potrivit moment sa faci acest lucru este o zi de week-end, cand toata lumea uita de grijile de serviciu si incearca sa se relaxeze cat mai mult cu putinta. Pentru o astfel de petrecere orele cele mai potrivite sunt cele ale diminetii sau 13-15 dupa amiaza. Vremea de afara dicteaza intotdeauna locul unde veti tine petrecerea, afara sau in casa, dar nu trebuie sa neglijezi niciodata aspectul gradinii exterioare.

Pregateste-te sa trimiti invitatiile cu doua saptamani inainte. O poti face confectionandu-ti singur invitatiile sau poti apela la un magazin specializat. Este important sa incurajezi invitatii sa se imbrace potrivit pentru aceasta ocazie, mentionand in invitatie „Tinuta corespunzatoare solicitata”

Pentru o astfel de ocazie, totul trebuie planificat din timp si cu atentie. Foloseste cele mai bune fete de masa, cel mai bun serviciu de ceai, cupe si farfurii. Poti apela cu incredere la prieteni daca nu ai totul, trebuie doar sa te asiguri ca petrecerea va fi perfecta.

Meniul ocupa un loc important. Sugestia noastra este sa pregatesti mini-sandwich-uri, cookies, mini-prajiturele. Ideea de „tea party” este ca tot ceea ce se serveste trebuie sa fie suficient de mic pentru a fi consumat dintr-o singura muscatura si sa nu fie necesare ustensile, in afara de linguritele pentru ceai si mini-cutite pentru a intinde gemul.

Muzica clasica, de fundal trebuie sa te insoteasca pe tot parcursul pregatirilor, ca sa intri in atmosfera, dar si in timpul petrecerii. Prietenul/a tau cel mai bun/cea mai buna poate fi asistentul tau pe tot parcursul pregatirilor, iar daca ai copii, acestia vor fi incantati sa ia parte la organizarea unei astfel de petreceri.

Acum nu-ti ramane decat sa intampini invitatii cu zambetul pe buze si sa petreci timp de neuitat alaturi de ei. Daca inca mai ai nevoie de sustinere, la Rendez-Vous suntem bucurosi sa te ajutam sa pregatesti cea mai tare petrecere a ceaiului.